dilluns, 11 de juny del 2018

SORTIDA DE P4 A LA PEDRERA DE GAUDÍ

El dimarts dia 5 de maig, la classe dels Cargols vam marxar de sortida a Barcelona per veure una de les construccions del famós arquitecte català Antoni Gaudí: La Pedrera o Casa Milà.

Un cop vam arribar a l'edifici, ens van rebre per endinsar-nos a descobrir en primera persona com la natura és l'origen i la inspiració de la construcció que anàvem a veure. A través d'una narració i amb l'ajuda d'un personatge màgic  vam poder conèixer més sobre la història de La Pedrera i la relació de l'edifici amb la natura.

Posteriorment vam realitzar un taller experimentant amb una de les tècniques decoratives que va fer servir l'arquitecte a partir de trossos de rajoles i ciment: la tècnica del Trencadís.

Per finalitzar la visita vam recórrer els patis de Passeig de Gràcia i de Provença on vam observar que les parets tenen tota mena de formes, llums i colors; el terrat  ple de badalots i xemeneies i des d'on vam gaudir d'unes vistes espectaculars de la ciutat  i per últim de l'Espai Gaudí ubicat a les golfes on passejar per allí és com imaginar que et trobes dins l'esquelet d'una balena per la quantitat d'arcs catenaris que hi ha.

Acabada la visita vam tornar a l'escola.

Podeu viure les fotografies de l'espectacular visita fent click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada